KENDİN İÇİN BİR İYİLİK YAP

GENEL YÜZEY DEZENFEKTANI

25.10.2010 20:38

Fayans, parke, cam, lavabo, granit gibi sert yüzeylerin, mobilya yüzeyleri ve mermer yüzeylerinin temizliğinde ve parlak görünüm kazandırılmasında kullanılan bir üründür.

Ürünün kullanıldığı alanlarda, her bir alan için farklı ürünlerin kullanımına gerek kalmaz. Dezenfektan için çamaşır suyu çeşitlerine, derin temizlik için özel ürünlere, mobilya için ayrı bir temizleyiciye ve parlaklık için ayrı bir ürüne gerek kalmaz.

Biosew genel yüzey temizlik dezenfektanı piyasadaki çamaşır sularının zararlarına da maruz bırakmadan çok daha iyi ve kalıcı dezenfekte eder. (Temizlenen yüzeylerde gün boyu mikrop ve bakteri barınamaz.) Yumuşak yapısından dolayı ve mobilyaya zarar verici madde taşımadığından mobilya temizliğinde eşsiz bir üründür.

Tavandan tabana evin her yüzeyinde, halı ve koltuk temizliğinde, çamaşırlarda püskürtülerek ya da çamaşır makinesine bir kapak konularak kullanabilirsiniz.

Ayrıca mutfakta aspiratör,ocak ve dolap kapakları gibi temizlenmesi zor yüzeylerde yağ sökücü olarak kullanabilirsiniz. Diğer kimyasallar kir tabakasının üzerini örterken Biosew genel yüzey temizlik dezenfektanı kirleri açığa çıkarır, derinlemesine temizler ve kirlenmeyi geciktirir.

Kullanıcının cildine zarar veren herhangi bir madde içermez. Evinizin ve iş yerinizin her köşesinde yapacağınız temizlikle, aradığınız hijyeni ve parlaklığı elde edersiniz. 

Sitede ara

İletişim

SEV PAZARLAMA DANIŞMANINIZ Girişimcilere, ev hanımlarına, öğrencilere, çalışan insanlara ve serbest meslek sahiplerine sermaye ihtiyacı olmaksızın, açtığımız mikro kredi yardımı ile iş kurma fırsatı tanıyoruz.